Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgonfundering...bagatell



Det vi gör idag
påverkar hur vi ser på
gårdagen
men säger inget om
morgondagen




Fri vers av Fale Bure VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-07-30 09:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Livets eviga psykologi.
2012-07-30

  ResenärGenomLivet VIP
Stämmer...
2012-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP