Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sommar-OS 2012


Arabisk vår går mot en lång höst...ingen bagatell



Saharas sand yr
upp mot himlen sprider
sin sand över vårt
avlägsna land gnuggar bort
tårar blodröda av sand




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 120 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-07-30 23:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP