Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förfrågan i förundran

Om du möter mig på mitten

om inte jag

går av




Om du möter mig på mitten

kanske min hand får vila i din

kanske din skäggstubb

inte sticks

för mycket




Fri vers (Fri form) av Tea Alex
Läst 234 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-08-01 14:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex