Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låta dig älska mig

Tänk om jag skulle låta

dig

älska mig

väldigt jättemycket

sådär mycket

att det nästan blev

för skönt



Som glass

som är för kall



Det isar

i tänderna




Fri vers (Fri form) av Tea Alex
Läst 217 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-08-01 14:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tasteful
2012-08-01

  Niclas Petersson VIP
Snygg liknelse.
Gillar
2012-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex