Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Handlar om hur galen man kan bli på nyheterna. Det är sån vriden och hemsk propaganda som vi matas med varje dag och förr eller senare tror alla på det.


Uppror i Ditt Hjärnkontor

Uppror i ditt hjärnkontor
Ilska
Raseri
Pilska
Trakasseri
Trilska
Pedofili
Uppror i ditt hjärnkontor
Sinnessjuk
Eremit
Sexmissbruk
Antesemit
Uppror i ditt hjärnkontor
Infanteri
Brigad
Barbari
Knivblad
Harakiri
Blodbad
Uppror i ditt hjärnkontor




Fri vers av Joakim Sjöstrand
Läst 520 gånger
Publicerad 2006-02-07 03:46



Bookmark and Share


    ej medlem längre
viktigt ämne du belyser, gillar din text och tanke.
2006-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Joakim Sjöstrand
Joakim Sjöstrand