Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Verkligen VÄRD

"Det är du verkligen VÄRD!" 

Hur då värd 
När blir någon "verkligen värd"

Och varför

Vem bedömer och bestämmer 
En sådan sak

Att En måste vara mer värd än en annan
Väldigt många andra

Då när En är "verkligen värd" 

Är det verkligen rätt benämning
På att ha tur




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Katta70 VIP
Läst 362 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-08-04 22:54



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tänkvärt, mycket tänkvärt.
2012-11-26

  Jaseph
En finurlig text som vrider och vänder på ett vanligt uttryck.
Intressant och tankeväckande.
2012-09-11

    lory
ibland ödet spelar med oss..livet ger o livet tar...vem är det som bestämmer?
fin text som ger funderingar...
2012-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Katta70 VIP