Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Helvetessol...bagatell



Från klarblå himmel
faller blytunga skuggor
vill ha moln och regn
störtfloder som sköljer bort
alla förlupna tårar

som minner om dig




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 142 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-08-05 09:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP