Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar i det gröna...bagatell



Du är din tanke
hur du ser på dig själv samt
andra och livet
Narcissus och Janus finns
i varje man och kvinna

måhända flyktigt
men dock en tanke berget
till synes högt och
oöverstigligt snuddar
vid himlen vägen målet

ljuset hastighet
omsprunget av partiklar
tänker tanken är
vi inte våra tankar
kunde vi stoppat krigen




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-08-05 10:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP