Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pusselbitar...bagatell



Skärvor av glas på
en öde strand slipade
av havets vågor
ingen lyster utan klang
mosaik sprungna ur sand




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 147 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-08-05 10:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
mosaik det vackraste
efter min fru!
2012-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP