Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Extrojektion...bagatell



En sten som föll från
hjärtat förr skrovlig nu len
bär den i fickan




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 166 gånger
Publicerad 2012-08-05 11:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP