Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jaha igen...bagatell



Det som ögat ser
hjärtat förnimmer inget
är som kärleken
doften av den en försmak
av havet och himmelen




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-08-05 12:10



Bookmark and Share


    ej medlem längre
jag inte riktig förstå
bagatell

allt ditt din text bagatell?
aldrig bagatell!

bagette okej fast baka själv
annars kosta mycket
2012-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP