Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan ord med mening....eller nåt...bagatell



Klär av dig orden
andemeningen framförd
vill ha dig naken
smeker dig med viskningar
skriket kommer inifrån




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 300 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-08-05 12:27



Bookmark and Share


  Skogsfen.
Enkel och väldigt vacker dikt...sensuell
2012-08-05

  träsnidaren
Sexigt vackert!
2012-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP