Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömseglare...bagatell



Vila i hammock
nedsjunken i blå dynor
fyllda med kapock
gungar mellan himmel och
jord får ro i min drömbåt




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 188 gånger
Publicerad 2012-08-06 11:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP