Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi är alla våra åldrar, även de vi ännu inte nått


Barnet inom mig...bagatell



Alla helgdagar
skulle kunna ersättas
med vapenstillestånd
tänk så mycket lidande
som kunde bli till glädje




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-08-06 15:50



Bookmark and Share


  Siggesdotter
Kreativ och viktig tanke Och en mycket intressant ingress - en dikt i sig!
2012-08-17

    ej medlem längre
Stark tanke!
2012-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP