Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hembakad våffla med glass gjord på naturliga råvaror hör sommaren till


Rik på smaker...bagatell



Vaniljgräddglass med
en nypa saffran toppat
med hjortron allt är
inte guld som glimmar men
smakar det så kostar det




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 135 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-08-06 16:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP