Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Infall...bagatell



Ett skyfall är som
som spridda frön i storm ibland
slår de rot och gror
vid sällsynta tillfällen
växer de och blommar upp

tillfälligheter
är aldrig en slump liksom
livets mening ej
går att spå i kaffesump
ett stilla regn är på väg




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 155 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-08-07 13:22



Bookmark and Share


  Siggesdotter
Tyckte om den!
2012-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP