Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kyssar jag ger

 

 

kyssar jag ger

böner jag ber

om

att få vara

i nuets

evighets

perspektiv

 

längtan jag ser

mun som ler

önskar

att  förbli

där stillhetens

vindar

stormar

 

kyssar jag gav

böner jag bad

sakralt

ändras törntagg

till Gudsvagn

bärandes

hem............

 

 

kb




Fri vers (Prosapoesi) av Karl-Bo Lundstedt VIP
Läst 274 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-08-07 18:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karl-Bo Lundstedt
Karl-Bo Lundstedt VIP