Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
........


........

Tyvärr har jag fastnat och det kmr inte mkt ur min skalle.




Övriga genrer av Athle
Läst 171 gånger
Publicerad 2006-02-07 15:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Athle

Senast publicerade
Känsla
........
* Se alla