Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inga begär, bara önskningar

Jag tror jag blivit helt okababel till att släppa in.

Visa mitt inre.

Bli älskad.

Älska tillbaka.

Varför har de trasat sönder mig?!!

Vad har jag någonsin gjort dom??!

Varför försvinner vissa på vägen!?!

Vad ska det vara bra för!!?

Allt jag ville var att vara lycklig,

Få mat i magen,

Och överleva dagen utan deras kalla kniv mot min hals.

Men när jag trodde jag kommit undan inser jag att sniven skurit djupare än jag anat.

Hur mycket vitt bandage jag än virrar runt min kropp så finner blodet en utväg så jag kan påminnas om dom.

Dom som tvingade mig att skada mig själv för att ha en chans att se nästa dag.

Varje människoliv har ett pris,

Mitt var bara strax över 58,000 kr.

Så jag gav min själ till djävulen för 1000 kr timmen.

Mitt förflutna kommer för evigt jaga mig.

Få mig sömnlös.

Gråtfärdig med självförakt.

Snälla,jag ber er,Lämna mig ifred.

Jag vill bara leva och få vara lycklig.

Är det för mycket begärt??!!!

Den röda mumien säger: Over and out




Fri vers (Fri form) av unikajag
Läst 290 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-08-10 00:15



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
alla hemska händelser, där skada skett.

du bör överösas av genuin djupsint äkta kärlek
hur mycket som helst, utan krav på något tillbaks

bara ett flöde av kärlek

och du skall se, att du bättre mår
2012-09-05
  > Nästa text
< Föregående

unikajag
unikajag