Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inte hittas, älskling, jag vill mötas


Välkommen hem

Tänk om du kommer se mig


naket möter jag dig

i hallen




Be inte om ursäkt

för dina händers längtan









Fri vers av Tea Alex
Läst 172 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-08-13 12:16



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Oblygt.
2012-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex