Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slutat läsa dig

Jag bryr mig inte om dig

tänker aldrig på dig

bär inte sjalen

du gav mig i gåva

förra hösten



Jag saknar dig inte

läser inte dina

brev och inte dina

läppars längtan

inte dina axlars reaktioner

inte dina händers handtag

om min höft




Fri vers av Tea Alex
Läst 197 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-08-13 12:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex