Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ego

Vem är jag

om du får bestämma?





Vem får dig att tro

att du är kung




Fri vers av Tea Alex
Läst 175 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-08-14 13:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Självutnämnda Kungar
har ofta Herr och Fru Inbillning
som entourage.
2012-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex