Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inte överleva. Leva.


Instruktionsbok

Jag är starkare än jag tror

jag bara

vet inte hur man gör

när man lever




Fri vers (Fri form) av Tea Alex
Läst 207 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-08-14 13:52



Bookmark and Share


    ej medlem längre
BIBELN är en fin instruktionsbok
om att växa som människa.
Dvs ifall man läser den
för vad den utger sig för att vara.
Och i den frågan - den sistnämnda -
finns det mång sk skolor. Mvh
2012-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex