Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag har en vän vilkens syster känner en som samlar ihop bortsprungna golfbollar och säljer dem till högstbjudande. Venedig är en stad som är omgiven av vatten, Atlantis också, bara en smula mera.


Dagens förklarade ord 2012 08 19 - Vindsurfing





Vindsurfing, konsten att fast man lovat att göra årets vindsröjning, det enda man lyckas åtadkomma under helgen medan resten av familjen är borta är att ta med sig datorn upp på vinden och tillbringa mesta tiden med att surfa på internet.




Övriga genrer (Översättning) av lodjuret/seglare VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-08-19 10:10



Bookmark and Share


  van Couver
Vi har ingen vind så vi surfar i källarvåningen!
Hela familjen och även jag är alltid borta :o)
2012-08-20

  limerick
Fyndigt värre - att kunna surfa utan både bräda, vågor och vind.
2012-08-19

  Nanna X
det var faktiskt riktigt roligt. fast kanske inte för resten av familjen då.
2012-08-19
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP