Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bön till en hemlig vän...bagatell



Inled mig icke
i frestelse ty jag har
svårt att stå emot




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-08-19 17:58



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
varför stå emot? :-) släpp efter
2012-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP