Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Origo...bagatell



Ögonen doften
tonläget på rösten först
därefter mötet
fyllt av sinnlighet du och
jag i villkorslös kärlek




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 141 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-08-19 18:56



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
ack så ljuvligt
2012-08-20

    ej medlem längre
tycker OM!
härlig stämning av förväntan
2012-08-19

    ej medlem längre
Detta var ingen bagatell...detta var sinnligt vacker poesi!
2012-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP