Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidig skymning...bagatell



Sommarens sista
andetag rosor nickar
släpper sina blad
än doftar kaprifolen
allt kortare syns solen

daggen dröjer sig
kvar syrsorna spelar för
döva öron när
höst går mot vinter rister
träden fäller sina blad

ljus på väg in i
mörker suckar tungt drömmer
sig förbi en lång
kall mörk vinter i väntan
på en ljus och varm vårdag




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 149 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-08-19 19:48



Bookmark and Share


    JO:82
Åh vad fint. Speciellt sista stycket.känns hoppfullt;-)
2012-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP