Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en dröm


ack denna kärlek

Jag är en kille som letar efter kärlek.
Jag är förvirrad, ledsen men hoppfull.
Dem drar i mig, tjejerna.
Dem drar och jag vet inte åt vilket håll jag ska dra mig åt.
Det slutar med att jag blir kär, och till slut även tillsammans med tjejen som tvättar mina kläder, som funnits där hela tiden..
Det är förvirrande först, till och med överväldigande.
Vi blir lyckliga.
Jag är lycklig..




Fri vers av Anna stolt
Läst 174 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-08-20 18:54



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
typiskt kille som väljer den som tvättar hans kläder,
när han i själva verket bör välja den han vill tvätta kläderna åt.
2012-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Anna stolt
Anna stolt