Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Envisa rykten hävdar att det fortfarande finns en och annan människoätare i Burmas djungler. Jag är skeptisk, men...


21/8: Namnsdagslimerick till Jonna och Jon





Det var på besök i Rangoon

som Jonna blev galen i Jon

en antropofag

som blott sa "Goddag!"

och sen gick han snabbt till aktion.





Bunden vers (Limerick) av © anakreon VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-08-21 11:30

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Det var en gång tre män som satt och åkte tåg i Norge. De var inte precis ensamma på tåget, men just dessa tre råkade vara engelsmän. Det var far och son Bartholomeow samt en herr Jones. När tåget närmade sig en lutning uppför saktade tåget in och körde i snigelfart uppför stigningen. Då reste sig herr Jones och öppnade sin resväska. I den hade han en massa biblar och några saltkar. En efter en av biblarna tog han upp ur väskan, saltade boken varpå han kastade ut den genom fönstret. Till slut kunde sonen inte hålla sig längre utan frågade nyfiket fadern - Far, varför gör han på detta viset? Fadern log och svarade självklart. - Jo, ser du min son. Folk har fått för sig att vi engelsmän allesammans är tokiga och har inte förstått att i våra handlingar det ligger en alldeles speciell logik. Jones vet att tigrar inte kan läsa, men salt fördärvar luktsinnet på dem om de trots allt skulle få för sig att försöka läsa bibeln. - Men far, här finns det väl inga tigrar? - Där ser du, effektivt vad?
2012-08-21

  Daniel_78 VIP
Vem åt vem ?
2012-08-21
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP