Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det finns en intressant dokumentärserie på radio nu. www.sr.se/p1/tendens


White trash 2

Vem är du

att kategorisera mig





Jag vill inte sitta i din

fördomslåda




Fri vers (Fri form) av Tea Alex
Läst 172 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-08-23 15:25



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Vägra underordna dig mobbarna-
2012-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex