Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag mår bra.


Inte farit illa

Jag har inte alls farit illa

av allt stryk

jag fått



Jag bara sitter här

och super

ändå




Fri vers (Fri form) av Tea Alex
Läst 205 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-08-23 15:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex