Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek och vänskap

 

 

Hon älskar sin man

och 

Jag älskar min kvinna.

 

Men vi kan vara vänner

och 

tycka om varandra.

 

Vi är båda poeter

så kallade fria själar.

Man kan vara

både fri och bunden

samtidigt.

 

Kärlek kan vara vänskap

och

vänskap vara kärlek.

 

Det finns kärlek

till ens kära

Sedan finns det

människokärlek.




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 1108 gånger och applåderad av 47 personer
Publicerad 2012-08-24 22:34



Bookmark and Share


  Connie
Den går verkligen på djupet. En vacker hyllning till kärlekens många ansikten.
2021-08-05

  överlevaren VIP
Så sant, kärleken har många ansikten!
2016-03-13

  SatansSon
Sverigedemokrater står knappast för kärlek. snarast för motsatsen. man ska inte ha falska ödlor till sverigedemokrater i sitt umgänge.
2016-02-14

  DominiQueen
KÄRLEKEN har så många former bortom norm, tid, rum och allt och vi är ju själar... Och Kärleken dess högsta frekvenz - den svängning som skapar Miraklet och Liv...

Underbar text :-) Tack - angenämt att göra Din litterära bekantskap - jag är nu Din följare.
Denna fina bokmärks. *hjärta*

Blessed be
2015-07-24

  aol
Klokt sant om kärleken blev glad, tack vännen
2015-04-15

  Blomma-Stjärna VIP
JA!
2015-03-13

  Connie
Insiktsfull och vacker!
2014-05-02

  Nasrin
Sanna ord! genomtänkt! Fint
2014-04-26

  Ingrid Trolle
Fint skaldat om
den sanna kärleken -
Agape
2013-12-30

  Ninananonia VIP
:) fint och mycket bra...
2013-11-22

    ej medlem längre
Så rätt ,så rätt
två uttryck för i grunden samma sak
mycket bra skrivet
2013-10-31

    ej medlem längre
Underbar insikt.
Den kärlek du berättar om är den bästa. När man också är varandras bästa vänner.
Så är det även mellan min man och mig.
2013-10-14

  anits VIP
Mycket visdom i dina ord
2012-08-25

  poetryGirl
kärlek har många ansikten, fin dikt
2012-08-25

  Bibbi VIP
Visdom.
2012-08-25

  walborg
Klok och genomtänkt text
2012-08-25

  Chawa VIP
Människokärlek är ett fint ord!
2012-08-24

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, kärlek kan se ut på många olika sätt...
2012-08-24
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP