Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ja, det här tillkom i konversationen med en poet härinne jag lärt känna helt nyligen, vad man nu menar med det, när tid kan räknas i såväl timmar som veckor, månader, år och även livstid. (Texten skrivs 2012 08 25)


Något litet om behovet av vänner, sina egna exempelvis





Som jag hörde det
kan man ha många olika vänner

eftersom de ändå tillför
så olika saker i ens liv

som man kanske skulle ha behövt vara
så utan annars.




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 65 gånger
Publicerad 2023-05-28 21:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP