Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glad...bagatell



Livet sött surt salt
smakar mest av allt honung
vi är vad vi ser
upplever och ger har du
ett leende till övers

bjud på det!




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 383 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2012-08-26 12:02



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Håller med! Ett leende kostar inget men ger så mycket!
2012-08-28

    Birgersdotter VIP
Ja -så ska det va...fint skrivet
2012-08-26

  Ola Rydberg
Ja helt rätt !!
2012-08-26

  ResenärGenomLivet VIP
Vi borde le mot varann lite mer...så sant.
2012-08-26

    ADI Nehlin
hear, hear
2012-08-26

  bittemi VIP
Ska följa uppmaningen i dessa fina ord!
2012-08-26

    ej medlem längre
Så enkelt ...

så närande ...

Bra ...
2012-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP