Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Förväntansfulla små barns ögon


Sagostund bär guld i mun...bagatell



Vandringssägner som
skrivs ner stannar upp saknar
berättarrösten
minns barnens vädjan efter
sagostunden en annan

riktig saga ur
det verkliga livet jag
var aldrig nödbedd
ty livet är så fyllt av
så många berättelser





Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-08-26 19:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP