Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljus i mörkertid...bagatell



Varglik siluett
i månsken vandrar över
mo- och hedlandskap
ekot från en rikoschett
dör inom loppet av en

sekund jägaren
föll på eget grepp bössan
ett tyst monument
över sälla jaktmarker
vargen ylar mot månen




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-08-26 19:43



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tack...den var vacker.
2012-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP