Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dörren till det undermedvetna...bagatell



Varje dröm bär på
möten från förr och nya
som står vid din dörr
nyckelfråga bär du den
som passar in i rätt lås




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 110 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-08-26 22:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP