Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tvingad

 

 

 

 

jag funderar på
att släppa lös de levande om natten -

jag lever i dessa tider
då allt sker

du lever historiskt sett
i de yttersta av tider

varför känner jag mig tvingad

att säga:
aldrig mer -

det betyder ändå ingenting
lär du säga

saklig i din rikedom

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Catharina Edin VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-09-01 22:18



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
bra diktat
2012-09-04

  anits VIP
Tänkvärda rader
2012-09-02

  lodjuret/seglare VIP
Är man fångad i sin egen visdom så är man och det ger avtryck precis överallt, vad du än skriver, uttrycker
2012-09-02

  Nanna X
den gör mig lite beklämd. av någon anledning.
2012-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP