Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Intimitet...bagatell



Sammanflätade
likt vidjorna i en korg
spänstigt älskande




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-09-02 18:37



Bookmark and Share


  kerstin skriver VIP
sensuellt!
2012-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP