Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Etik och moral fick vi som dibarn...inte blir faan religiös på gamla dar


Amsagor...bagatell



Klok som en uggla
ulv i fårakläder med
räv bakom örat
i fablernas värld finns en
och annan politiker




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-09-02 19:56



Bookmark and Share


  Björn Donobauer
ofabulerat!
2012-09-04

  SpamPippiL VIP
Nä, på gamla dar blir vi visa och ägnar oss åt gerotranscendens.
2012-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP