Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Luftens vingklippta vals

Rosentaggiga moln.
Inrispade budskap på himlens spenar.
Änglarnas sönderslamsade vingar lämnar spår i dimman.
Korparnas sorgesång genom den oönskade elden.
Blanka regndroppars skrik dövar trädtopparnas öron.
Splittrat glas från flyktens flaska ger oss fjädrar.




Fri vers (Fri form) av Yolanda
Läst 293 gånger
Publicerad 2012-09-04 19:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yolanda
Yolanda