Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vingar av tråd

Taggar i läppen
Flyger med vingar av tråd
och dagen mörknar




Bunden vers (Haiku) av pafagel
Läst 369 gånger
Publicerad 2006-02-09 13:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

pafagel