Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Socialdebut med elegant cigarett

bubblande stämning

socialdebut med
elegant cigarett
och fjantigt sällskap
bli varm och ivrig

alltid vänner.




Fri vers av Hanna Hansson
Läst 523 gånger
Publicerad 2006-02-09 15:07



Bookmark and Share


  Petrovna
Gillar :)
2006-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Hanna Hansson
Hanna Hansson