Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ääh...tramsbagatell



Djupt inne i dig
mellan andetagen slår
hjärtat dubbelslag
älskog på liv och död känns
som om jag aldrig får nog




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-09-08 16:26



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
passion tror jag det kallas
2012-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP