Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gemenskap

Jag vill älska dig nu



Jag vill älska

och hålla av

hålla om och

hålla i


Det som är vårt

det som är vi

det vi kallar

gemenskap




Fri vers (Fri form) av Tea Alex
Läst 202 gånger
Publicerad 2012-09-09 17:58



Bookmark and Share


  ULJO
Fint om kärlek och gemenskap
2012-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex