Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dröm till tröst annalkande höst...bagatell



Silkeslen dimma
bjuder upp till dans böljar
tillsammans som i
trans svävar bort i drömmen
vaknar någon annanstans

där ensamheten
klibbat fast fuktig och rå
kylan tränger på
längtar tillbaka till den
tid då vi två dansade




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-09-09 18:31



Bookmark and Share


    JO:82
Åhh finnt....bra skrivet..=)...!
2012-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP