Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mörker som inte riktigt försvinner.


Isblå himmelstavla

dimfläckarna i luften en
kall och klar vinterdag
nattresterna vid molnkanterna
på en isblå himmelstavla
iskalla brisar som alltid kan
trotsa värmen från solen
svarta skugglinjer som lätt
kan hindra solens uppstigning
mörkret som finns på vattenytan
och nere på havsbottnen

skuggorna som alltid lever
på månens osynliga baksida
bara märkbara för den
som är eller har varit där




Fri vers av Elin E
Läst 149 gånger
Publicerad 2003-10-22 15:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elin E