Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rock´n´roll knark

Det dunkar
Det liras
Man kan inte låta bli att röra på sina kängorklädda fötter
ruset bedövar smärtan
för en stund
och det känns som om man äger hela världen!
elgitarr
bas
trumsolo
glömmer tristessen
den gråa vardagen känns främmande...
några klunkar av stark carlsberg

minnesförlust
spyor
vaknar upp brevid någon man inte ens känner
obehaglig känsla
att den gråa tristessen är tillbaka
äger inte världen..äger inte ett skit..
pank och uttråkad
trött likgiltighet

rock´n´roll är hennes knark...kan inte andas utan den




Fri vers av svartvita_prickar
Läst 340 gånger
Publicerad 2006-02-09 19:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

svartvita_prickar
svartvita_prickar