Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Rädd för förändring.


Gå inte ut på svag is

gå inte ut på isen den kan så lätt spricka
även om strandkanten är ensam och ödslig
försök inte krossa istapparna de kan spricka och börja brinna
det är inte värt den risken lågorna kan brännas
ge dig inte ut i snöstormen den är kall och tunggådd
även om det i dimman någonstans finns ett ljussken

sluta inte spela tapper då vet du inte vad som händer
lyssna inte på rösten den har fel och ingen blir hjälpt
men den är stark och jag har hört den så länge




Fri vers av Elin E
Läst 155 gånger
Publicerad 2003-10-22 15:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elin E