Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Grapes of wrath part one


BRÖDERNAS ÅKLAGARE I PLURALIS

som om hela världen

motarbetar mig

alla runtomkring mig

verkar stödja dig

ingen på min sida

vanmakten är stark

genererade min

missriktade spark

 

 

inget gott kan komma

från en man som jag

detta hamras ständigt

in med hårda slag

åklagarämbetet

har fått understöd

pilar fyras av och

det blir eld av glöd

 

 

ett förfelat syfte

få har sett och hört

tacksamt är att stampa

på det som är skört

få har sett vad jag ser

hört det som jag hör

fri blir jag nog först den

dagen då jag dör

 

 

LARZ GUSTAFSSON     14/9 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-09-14 18:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP